Το μουρουνέλαιο είναι μία εξαιρετική πηγή θρεπτικών στοιχείων με αναρίθμητα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αν και το ίδιο ανήκει στην κατηγορία των ιχθυελαίων, διαφέρει από το κλασικό ιχθυέλαιο, μιας και το τελευταίο εντοπίζεται στον ιστό των ψαριών, ενώ το μουρουνέλαιο στο συκώτι του βακαλάου.

Το μουρουνέλαιο αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμινών Α και D, για την ακρίβεια 90% της προτεινόμενης ημερήσια πρόσληψης σε βιταμίνη Α και 113% σε βιταμίνη Β. Αυτό είναι το γεγονός που το κάνει να συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας των ματιών, της εγκεφαλικής λειτουργίας και του δέρματος, ενώ, παράλληλα, βοηθάει στη ρύθμιση της απορρόφησης του ασβεστίου και άρα στην υγεία των κοκάλων. Αυτές οι βιταμίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των ελεύθερων ριζών, και, κατά συνέπεια, μπορούν να αποτρέψουν τη δημιουργία φλεγμονών και την εμφάνιση ασθενειών που σχετίζονται με την υψηλή πίεση, όπως οι καρδιακές παθήσεις. Το συγκεκριμένο ιχθυέλαιο μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από ναυτία ή κοιλιακό πόνο και τους πάσχοντες από έλκος σε στομάχι και έντερο.

Ο περιορισμός των φλεγμονών έχει την ικανότητα να συμβάλλει ακόμα και στη μείωση των συμπτωμάτων του άγχους και της κατάθλιψης, αφού η βιταμίνη D έχει συνδεθεί με τη διέγερση ορμονών που βελτιώνουν τη διάθεση, όπως είναι η σεροτονίνη.
Ανάλογα με το τι προτιμάς, στην αγορά μπορείς να το βρεις σε διάφορες μορφές:
  1. Επίλεξε την υγρή του μορφή, αν θες να το πίνεις σαν σιρόπι.
  2. Πάρε κάψουλες, αν θες να μπορείς να το μεταφέρεις πιο εύκολα.
Στο Pharmacy Care δοκιμάσαμε το Mourinol της Power Health και το ξεχωρίσαμε χάρη στην καινοτομία της γαλακτοποιημένης του μορφής.
Το Mourinol με γαλακτωματοποιημένο μουρουνέλαιο υψηλής καθαρότητας είναι απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα και τοξίνες, με υψηλή συγκέντρωση σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.  Η τεχνολογία γαλακτωματοποίησης με την οποία έχει παραχθεί, προσφέρει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και απορρόφηση, ενώ το απαλλάσσει από την οσμή και τη γεύση του ιχθυελαίου.
Ξεχωρίζει:
  1. Χωρίς επίγευση ψαριού
  2. Χωρίς οσμή
  3. Πλούσιο σε Ω-3 και βιταμίνη D3
  4. Με υπέροχη γεύση μάνγκο-ροδάκινο
Κατάλληλο για όλη την οικογένεια!