Υπάρχουν μαγικά φίλτρα νεότητας; Όσο και αν δυσπιστείς, μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα προσφέρουν νιάτα και δέρμα λαμπερό και νεανικό. Μάθε τα μυστικά που λειαίνουν τις ρυτίδες και παγώνουν τον χρόνο!

1. Ενυδάτωση το Α και το Ω

Το αφυδατωμένο δέρμα γερνάει με ταχύτητα και ευνοεί την εμφάνιση των πρώτων γραμμών και ρυτίδων. Φρόντισε να διατηρείς πλήρως ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου, τόσο μέσω της ισορροπημένης διατροφής και της κατανάλωσης νερού όσο και με προϊόντα περιποίησης.

2. Προσοχή στο make up

Το μακιγιάζ αναδεικνύει την ομορφιά κάθε γυναίκας, αν όμως κοιμηθείς με αυτό, φλερτάρεις με τα σημάδια του χρόνου. Μην αμελείς τον καλό καθαρισμό του προσώπου σε καθημερινή βάση.

3. Μη ξεχνάς την απολέπιση

Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και προετοιμάζει την επιδερμίδα για αναγέννηση. Επιτρέπει, άλλωστε, την εισχώρηση των ενυδατικών προϊόντων ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους.

4. Ύπνος ο ευεργετικός

Ο σωστός ύπνος επιβάλλεται από πολλές απόψεις. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, αποφορτίζει, δίνει ευεξία και ομορφιά! Κατά τον βραδινό ύπνο γίνεται η ανάπλαση και αναδόμηση των κυττάρων, κάτι που τον καθιστά από τα βασικά όπλα που διαθέτουμε κατά της γήρανσης.

5. Σωστή εφαρμογή προϊόντων

Δεν αρκεί μόνο η εφαρμογή των προϊόντων. Υπάρχει κόλπο για τη βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων τους. Ο λόγος για το μασάζ! Με απαλό μασάζ (πάντα με ανοδικές κινήσεις) ενεργοποιείται η κυκλοφορία, ενισχύεται η διείσδυση των δραστικών ουσιών και ανορθώνονται οι μύες του προσώπου.

6. Αντηλιακό χειμώνα – καλοκαίρι

Το αντηλιακό προσώπου δεν είναι απαραίτητο μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου προκαλεί φωτογήρανση και πρόωρη γήρανση του δέρματος.

7. Προσοχή στη ζάχαρη
Η αυξημένη κατανάλωση ζάχαρης προκαλεί αύξηση των επιπέδων ινσουλίνης στο αίμα, αποτελεί παράγοντα φλεγμονής και επιδρά αρνητικά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος.