Ο Κουρκουμάς γνωστός ως χρυσή σκόνη είναι ένα ψηλό φυτό που συναντάμε στην Ασία και στη κεντρική Αμερική. Χρησιμοποιείται στη παραδοσιακή Ινδική Ιατρική εδώ και χιλιετίες για να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας.

Περισσότερες από 2.000 επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν τη χρησιμότητά του στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας. Το δραστικό συστατικό του Κουρκουμά είναι η Κουρκουμίνη, η οποία έχει πολύ φτωχή απορρόφηση. Άρα λαμβάνοντας απλά Κουρκουμά δε σημαίνει ότι επωφελούμαστε από τις εξαιρετικές του ιδιότητες!! Γι’ αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε το συνδυασμό Κουρκουμά με μαύρο πιπέρι. Ο συνδυασμός αυτός έχει βρεθεί ότι αυξάνει την απορρόφηση της Κουρκουμίνης έως και
2000%.

Η Κουρκουμίνη είναι μια πολυφαινόλη με ισχυρές
 Αντιφλεγμονώδεις
 Αντιοξειδωτικές
 Αντιμικροβιακές και
 Επουλωτικές ιδιότητες.

Το μαύρο πιπέρι, που αυξάνει τη απορρόφηση της Κουρκουμίνης, έχει βρεθεί ότι διαθέτει και αυτό αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθάει στις φλεγμονές του γαστρεντερικού συστήματος και της πέψης.

Ο συνδυασμός Κουρκουμά και μαύρου πιπεριού προσφέρει πολλά οφέλη στη υγεία. Με βάση αποτελέσματα κλινικών μελετών ο συνδυασμός Κουρκουμά και μαύρου πιπεριού βοηθάει στην αντιμετώπιση της φλεγμονής και του απλού καθημερινού πόνου.
Συνοψίζοντας πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο ο συνδυασμός Κουρκουμά με μαύρο πιπέρι μπορεί να μας προσφέρει ευεργετικές ιδιότητες στην ανακούφιση από τον απλό καθημερινό πόνο.
Ο παραπάνω συνδυασμός περιέχεται στο OCTONIONPON. Το OCTONIONPON είναι συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει μια φυσική λύση στην ανακούφιση από απλά καθημερινά προβλήματα που μπορεί να προκαλούν ελαφρύ πόνο.

Το OCTONIONPON περιέχει τα παρακάτω φυσικά:
1. Σερραπεπτάση 10 mg (2000IU/mg)
2. Εκχύλισμα Κουρκουμά 300 mg που αποδίδει 90mg κουρκουμίνης
3. Εκχύλισμα Boswellia serrata 100 mg (65% Boswellic acid)
4. Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (95% πιπερίνη) που αυξάνει την
απορρόφηση της κουρκουμίνης ως 2000%
Το OCTONIONPON είναι μοναδικό, πρωτοποριακό προϊόν με Άρωμα Ελλάδας από την συνταγή μέχρι την παραγωγή του.
Ανακάλυψε το εδώ.