Viogenesis Black Garlic Wasabi 60tabs

εταιρεία: VIOGENESIS
ΚΩΔ: PHCR9047
BARCODE: 4260006584997

Tο μαύρο σκόρδο παράγεται από την ωρίμανση του σκόρδου σε θερμοκρασίες μεταξύ 60-80 βαθμών Κελσίου για 3-4 εβδομάδες. Η διαδικασία αυτή αυξάνει τη θρεπτική αξία του σκόρδου ακόμη περισσότερο.Σε σύγκρι … Περισσότερα

Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 263 BonusPoints
-25%
από 35.01€ 26.25€
Μη Διαθέσιμο

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε αμέσως μόλις το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Tο μαύρο σκόρδο παράγεται από την ωρίμανση του σκόρδου σε θερμοκρασίες μεταξύ 60-80 βαθμών Κελσίου για 3-4 εβδομάδες. Η διαδικασία αυτή αυξάνει τη θρεπτική αξία του σκόρδου ακόμη περισσότερο.
Σε σύγκριση με το φρέσκο σκόρδο, η μαύρη έκδοση του σκόρδου περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών καθώς και ορισμένες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία όπως ο σίδηρος. Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο μαύρο σκόρδο ενισχύουν την ανοσία καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας τη φλεγμονή και εμποδίζοντας την οξειδωτική βλάβη στα κύτταρα σας (Kimura et al. 2017; Choi et al. 2014)

 

Τα οφέλη του μαύρου σκόρδου

1. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά
Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να έχουν ισχυρή επίδραση στην υγεία. Δουλεύουν εξουδετερώνοντας τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας έτσι το οξειδωτικό στρες και και την κυτταρική καταστροφή. Έρευνες δείχνουν ότι τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μαύρο σκόρδο μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων τύπων χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και του διαβήτη (Lien Ai Pham-Huy, 2019).

2. Mειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης κακοήθειας
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μαύρο σκόρδο παρεμποδίζουν τη συσσώρευση ελεύθερων ριζών, αναστέλλοντας έτσι την ανάπτυξη και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων στο σώμα.
Ιn vitro έρευνες και μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα μαύρου σκόρδου είναι σε θέση να μειώσει την ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων του παχέος εντέρου, της λευχαιμίας, του πνεύμονα και του στομάχου (Dong et al., 2019; Park et al., 2019; Azadbakht et al., 2019)

3. Καρδιαγγειακή υγεία
Ένα από τα πιο γνωστά οφέλη του σκόρδου είναι η ικανότητά του να προστατεύει και να ενισχύει την υγεία της καρδιάς.
Μία μελέτη που έγινε το 2018 σε ζώα συνέκρινε τις συνέπειες του μαύρου σκόρδου και του ακατέργαστου σκόρδου στην καρδιακή ανάκτηση μετά από βλάβη που προκλήθηκε από ισχαιμία ή έλλειψη παροχής αίματος στους μυς της καρδιάς. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τόσο το ωμό σκόρδο όσο και το μαύρο σκόρδο είχαν καρδιοπροστατευτικά αποτελέσματα και ήταν εξίσου αποτελεσματικά στην ελαχιστοποίηση της βλάβης στην καρδιά (Czompa et al. 2018).

4. Υγεία του Νευρικού Συστήματος, του Εγκεφάλου και Φλεγμονή
Επειδή το μαύρο σκόρδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μπορεί να ανακουφίσει από τη φλεγμονή και να βοηθήσει στην πρόληψη ασθενειών όπως η άνοια, η νόσος του Alzheimer και η νόσος του Parkinson.

Μία πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nutrients έδειξε ότι το εκχύλισμα μαύρου σκόρδου βελτίωσε τη μνήμη σε διαταραγμένους αρουραίους και συνέβαλε στη μείωση της φλεγμονής στον εγκέφαλο (Nillert et al. 2017).

5. Ισορροπία του σακχάρου του αίματος
Έρευνες έχουν δείξει ότι τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών στο μαύρο σκόρδο μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη υψηλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα αλλά και επιπλοκών του διαβήτη, καθώς και να μειώσουν υψηλά επίπεδα χοληστρόλης και τριγλυκεριδίων στο αίμα (Ha et al. 2015)

6. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο μαύρο σκόρδο ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας τις φλεγμονες και εμποδίζοντας την οξειδωτική βλάβη στα κύτταρα μας.

Τα ανοσοκατασταλτικά οφέλη του μαύρου σκόρδου θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις σε διάφορες πτυχές της υγείας, από αλλεργίες έως αυτοάνοσες διαταραχές και οξείες λοιμώξεις (Purev et al. 2012).

Eπιπλέον, το μαύρο σκόρδο βοηθά στις αναπνευστικές και ατοπικές διαταραχές, μπλοκάροντας τη βιοσύνθεση των μεταβολιτών του αραχιδονικού οξέος με το να απενεργοποιούν το ένζυμο κυκλοοξυγενάση (Υοο et al. 2014).

7. Aντιμικροβιακή δράση
H αλισίνη, δραστική ουσία που περιέχεται στο μαύρο σκόρδο, είναι γνωστή για την ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιική της δράση. Έρευνες επιβεβαιώνουν τη δράση της αλισίνης κατά εντερικών παθογόνων (βακτήρια, παράσιτα, πρωτόζωα, μύκητες) (Jang et al. 2017).

 

Tα οφέλη του Wasabi

Tι είναι το Wasabi;
Το wasabi είναι μέλος της οικογένειας των σταυρανθών λαχανικών, στην οποία ανήκει το μόκολο, το κουνουπίδι, το λάχανο, το kale, η ρόκα και τα λαχανάκια Βρυξελλών. Οι ρίζες του φυτού wasabi συνθλίβονται για να δημιουργήσουν το γνωστό καρύκευμα wasabi το οποίο χρησιμοποιείται πολύ στην ασιατική κουζίνα. Επίσης γνωστό ως wasabia japonica, η γεύση του wasabi είναι τόσο έντονη που μερικές φορές είναι γνωστή ως «ιαπωνικό χρένο».

Το Wasabi είναι υψηλό σε ισοθειοκυανικά, μια χημική ένωση υπεύθυνη για την έντονη μυρωδιά και γεύση του wasabi. Τα ισοθειοκυανικά άλατα που περιέχονται στο wasabi μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη βακτηρίων, αλλά και καρκινικών κυττάρων. Υψηλό σε αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C, το wasabi έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της φλεγμονής.

 

Τα οφέλη του Wasabi
Εκτός από την ευχάριστη για κάποιους πικάντικη γεύση που προσδίδει στο φαγητό, το wasabi ωφελεί και στη συνολική υγεία και ευεξία μας, από την καρδιαγγειακή υγεία και καλή κυκλοφορία έως την υγεία των οστών. Οι αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του βοηθούν, για παράδειγμα, στην επιβράδυνση της πήξης του αίματος. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο γνωστά οφέλη του wasabi:

1. Μείωση του σωματικού βάρους
Ιαπωνική μελέτη σε ποντίκια έδειξε ότι η κατανάλωση συμπληρώματος από από φύλλα wasabi μπορεί να καταστείλει την παχυσαρκία (Yamasaki et al. 2013).

2. Αποτοξινώνει το σώμα
Καταπολεμά τα βακτηρίδια (οι αντιμικροβιακές ιδιότητες των του Wasabi το καθιστούν τέλειο συνοδευτικό στο ωμό ψάρι) (Khan et al. 2019).

3. Καλή υγεία των οστών
Μία ιαπωνική έρευνα σε ποντίκια έδειξε ότι το εκχύλισμα wasabi μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της οστικής απώλειας.
Διεγείρει την ανάπτυξη των οστών.
Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Emory διαπίστωσαν ότι το εκχύλισμα wasabi μπορεί να ενισχύσει τον σχηματισμό οστών και την αποκατάσταση της οστικής απώλειας σε ποντίκια (Yamaguchi 2016).

4. Βελτιώνει την πέψη
Το Wasabi ενισχύει τα πεπτικά ένζυμα και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα σας και προάγοντας την καλύτερη πέψη (Axe, 2019).

5. Προλαμβάνει τον καρκίνο
Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό BioFactors διαπίστωσε ότι η κατανάλωση wasabi μπορεί να ενοσχύσει την απόπτωση των καρκινικών κυττάρων του ορθού (UHN Daily, 2017).

6. Προστατεύει τις πολφικές κοιλότητες (Σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε σε μια συνάντηση που διοργάνωσε η Αμερικανική Χημική Εταιρεία από τον Hideki Masuda, διευθυντή του Εργαστηρίου Υλικών Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ogawa & Co. Ltd στην Ιαπωνία, τα ισοθειοκυανικά του wasabi αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν πολφικές κοιλότητες (τρύπες στα δόντια), μειώνοντας έτσι την πιθανότητα σφραγίσματος (Science Daily, 2019).

7. Μειώνει τη φλεγμονή
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Food & Function διαπίστωσε ότι οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του wasabi μπορούν να αποτρέψουν την ανάπτυξη κολίτιδας και να μειώσουν τη φλεγμονή στις φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου (Kang et al. 2019).

8. Αποτοξινωτική δράση
Μειώνει το σχηματισμό ακρυλαμιδίου σε μαγειρεμένα τρόφιμα. Ιάπωνες ερευνητές βρήκαν ότι οι ρίζες και τα φύλλα της wasabi μπορούν να εμποδίσουν το σχηματισμό ακρυλαμιδίου, ενός χημικού που προκαλεί καρκίνο που δημιουργείται κατά το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες ( Shimamura et al. 2016)

9. Βοηθάει στη μείωση του πόνου
Μια μελέτη από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, διαπίστωσε ότι τα ισοθειοκυανικά στο Wasabi μπορούν να ενεργοποιήσουν τους υποδοχείς TRP στο στόμα μας για να στείλουν σήμα στους υποδοχείς του εγκεφάλου μας, μειώνοντας έτσι τον πόνο (Farley 2015).

Tο μαύρο σκόρδο παράγεται από την ωρίμανση του σκόρδου σε θερμοκρασίες μεταξύ 60-80 βαθμών Κελσίου για 3-4 εβδομάδες. Η διαδικασία αυτή αυξάνει τη θρεπτική αξία του σκόρδου ακόμη περισσότερο.
Σε σύγκριση με το φρέσκο σκόρδο, η μαύρη έκδοση του σκόρδου περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών καθώς και ορισμένες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία όπως ο σίδηρος. Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο μαύρο σκόρδο ενισχύουν την ανοσία καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας τη φλεγμονή και εμποδίζοντας την οξειδωτική βλάβη στα κύτταρα σας (Kimura et al. 2017; Choi et al. 2014)

 

Τα οφέλη του μαύρου σκόρδου

1. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά
Τα αντιοξειδωτικά μπορούν να έχουν ισχυρή επίδραση στην υγεία. Δουλεύουν εξουδετερώνοντας τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας έτσι το οξειδωτικό στρες και και την κυτταρική καταστροφή. Έρευνες δείχνουν ότι τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μαύρο σκόρδο μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων τύπων χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και του διαβήτη (Lien Ai Pham-Huy, 2019).

2. Mειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης κακοήθειας
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο μαύρο σκόρδο παρεμποδίζουν τη συσσώρευση ελεύθερων ριζών, αναστέλλοντας έτσι την ανάπτυξη και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων στο σώμα.
Ιn vitro έρευνες και μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα μαύρου σκόρδου είναι σε θέση να μειώσει την ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων του παχέος εντέρου, της λευχαιμίας, του πνεύμονα και του στομάχου (Dong et al., 2019; Park et al., 2019; Azadbakht et al., 2019)

3. Καρδιαγγειακή υγεία
Ένα από τα πιο γνωστά οφέλη του σκόρδου είναι η ικανότητά του να προστατεύει και να ενισχύει την υγεία της καρδιάς.
Μία μελέτη που έγινε το 2018 σε ζώα συνέκρινε τις συνέπειες του μαύρου σκόρδου και του ακατέργαστου σκόρδου στην καρδιακή ανάκτηση μετά από βλάβη που προκλήθηκε από ισχαιμία ή έλλειψη παροχής αίματος στους μυς της καρδιάς. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τόσο το ωμό σκόρδο όσο και το μαύρο σκόρδο είχαν καρδιοπροστατευτικά αποτελέσματα και ήταν εξίσου αποτελεσματικά στην ελαχιστοποίηση της βλάβης στην καρδιά (Czompa et al. 2018).

4. Υγεία του Νευρικού Συστήματος, του Εγκεφάλου και Φλεγμονή
Επειδή το μαύρο σκόρδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μπορεί να ανακουφίσει από τη φλεγμονή και να βοηθήσει στην πρόληψη ασθενειών όπως η άνοια, η νόσος του Alzheimer και η νόσος του Parkinson.

Μία πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nutrients έδειξε ότι το εκχύλισμα μαύρου σκόρδου βελτίωσε τη μνήμη σε διαταραγμένους αρουραίους και συνέβαλε στη μείωση της φλεγμονής στον εγκέφαλο (Nillert et al. 2017).

5. Ισορροπία του σακχάρου του αίματος
Έρευνες έχουν δείξει ότι τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών στο μαύρο σκόρδο μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη υψηλών επιπέδων σακχάρου στο αίμα αλλά και επιπλοκών του διαβήτη, καθώς και να μειώσουν υψηλά επίπεδα χοληστρόλης και τριγλυκεριδίων στο αίμα (Ha et al. 2015)

6. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο μαύρο σκόρδο ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας τις φλεγμονες και εμποδίζοντας την οξειδωτική βλάβη στα κύτταρα μας.

Τα ανοσοκατασταλτικά οφέλη του μαύρου σκόρδου θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις σε διάφορες πτυχές της υγείας, από αλλεργίες έως αυτοάνοσες διαταραχές και οξείες λοιμώξεις (Purev et al. 2012).

Eπιπλέον, το μαύρο σκόρδο βοηθά στις αναπνευστικές και ατοπικές διαταραχές, μπλοκάροντας τη βιοσύνθεση των μεταβολιτών του αραχιδονικού οξέος με το να απενεργοποιούν το ένζυμο κυκλοοξυγενάση (Υοο et al. 2014).

7. Aντιμικροβιακή δράση
H αλισίνη, δραστική ουσία που περιέχεται στο μαύρο σκόρδο, είναι γνωστή για την ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιική της δράση. Έρευνες επιβεβαιώνουν τη δράση της αλισίνης κατά εντερικών παθογόνων (βακτήρια, παράσιτα, πρωτόζωα, μύκητες) (Jang et al. 2017).

 

Tα οφέλη του Wasabi

Tι είναι το Wasabi;
Το wasabi είναι μέλος της οικογένειας των σταυρανθών λαχανικών, στην οποία ανήκει το μόκολο, το κουνουπίδι, το λάχανο, το kale, η ρόκα και τα λαχανάκια Βρυξελλών. Οι ρίζες του φυτού wasabi συνθλίβονται για να δημιουργήσουν το γνωστό καρύκευμα wasabi το οποίο χρησιμοποιείται πολύ στην ασιατική κουζίνα. Επίσης γνωστό ως wasabia japonica, η γεύση του wasabi είναι τόσο έντονη που μερικές φορές είναι γνωστή ως «ιαπωνικό χρένο».

Το Wasabi είναι υψηλό σε ισοθειοκυανικά, μια χημική ένωση υπεύθυνη για την έντονη μυρωδιά και γεύση του wasabi. Τα ισοθειοκυανικά άλατα που περιέχονται στο wasabi μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη βακτηρίων, αλλά και καρκινικών κυττάρων. Υψηλό σε αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C, το wasabi έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της φλεγμονής.

 

Τα οφέλη του Wasabi
Εκτός από την ευχάριστη για κάποιους πικάντικη γεύση που προσδίδει στο φαγητό, το wasabi ωφελεί και στη συνολική υγεία και ευεξία μας, από την καρδιαγγειακή υγεία και καλή κυκλοφορία έως την υγεία των οστών. Οι αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του βοηθούν, για παράδειγμα, στην επιβράδυνση της πήξης του αίματος. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο γνωστά οφέλη του wasabi:

1. Μείωση του σωματικού βάρους
Ιαπωνική μελέτη σε ποντίκια έδειξε ότι η κατανάλωση συμπληρώματος από από φύλλα wasabi μπορεί να καταστείλει την παχυσαρκία (Yamasaki et al. 2013).

2. Αποτοξινώνει το σώμα
Καταπολεμά τα βακτηρίδια (οι αντιμικροβιακές ιδιότητες των του Wasabi το καθιστούν τέλειο συνοδευτικό στο ωμό ψάρι) (Khan et al. 2019).

3. Καλή υγεία των οστών
Μία ιαπωνική έρευνα σε ποντίκια έδειξε ότι το εκχύλισμα wasabi μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της οστικής απώλειας.
Διεγείρει την ανάπτυξη των οστών.
Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Emory διαπίστωσαν ότι το εκχύλισμα wasabi μπορεί να ενισχύσει τον σχηματισμό οστών και την αποκατάσταση της οστικής απώλειας σε ποντίκια (Yamaguchi 2016).

4. Βελτιώνει την πέψη
Το Wasabi ενισχύει τα πεπτικά ένζυμα και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα σας και προάγοντας την καλύτερη πέψη (Axe, 2019).

5. Προλαμβάνει τον καρκίνο
Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό BioFactors διαπίστωσε ότι η κατανάλωση wasabi μπορεί να ενοσχύσει την απόπτωση των καρκινικών κυττάρων του ορθού (UHN Daily, 2017).

6. Προστατεύει τις πολφικές κοιλότητες (Σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε σε μια συνάντηση που διοργάνωσε η Αμερικανική Χημική Εταιρεία από τον Hideki Masuda, διευθυντή του Εργαστηρίου Υλικών Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ogawa & Co. Ltd στην Ιαπωνία, τα ισοθειοκυανικά του wasabi αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν πολφικές κοιλότητες (τρύπες στα δόντια), μειώνοντας έτσι την πιθανότητα σφραγίσματος (Science Daily, 2019).

7. Μειώνει τη φλεγμονή
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Food & Function διαπίστωσε ότι οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του wasabi μπορούν να αποτρέψουν την ανάπτυξη κολίτιδας και να μειώσουν τη φλεγμονή στις φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου (Kang et al. 2019).

8. Αποτοξινωτική δράση
Μειώνει το σχηματισμό ακρυλαμιδίου σε μαγειρεμένα τρόφιμα. Ιάπωνες ερευνητές βρήκαν ότι οι ρίζες και τα φύλλα της wasabi μπορούν να εμποδίσουν το σχηματισμό ακρυλαμιδίου, ενός χημικού που προκαλεί καρκίνο που δημιουργείται κατά το μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες ( Shimamura et al. 2016)

9. Βοηθάει στη μείωση του πόνου
Μια μελέτη από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, διαπίστωσε ότι τα ισοθειοκυανικά στο Wasabi μπορούν να ενεργοποιήσουν τους υποδοχείς TRP στο στόμα μας για να στείλουν σήμα στους υποδοχείς του εγκεφάλου μας, μειώνοντας έτσι τον πόνο (Farley 2015).

Διατροφικός Πίνακας ανά 2 δισκία ανά 100 g
Ενέργεια 11,8 kJ / 2,8 kcal 525 kJ / 126 kJ
Λιπαρά

εκ των οποίων κορεσμένα

0,06 g

0 g

2,5 g

1,2 g

Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα

0,52

0 g

23 g

0 g

Πρωτεΐνη 0 g 1,7 g
Αλάτι 0,001 g 0,02 g

 

Διατροφικά Στοιχεία ανά 2 δισκία ανά 100 g
Εκχύλισμα μαύρου σκόρδου 1000 mg 44500 mg
Εκχύλισμα γουασάμπι 500 mg 22200 mg
Εκχύλισμα κουρκουμά 200 mg 8900 mg

 

Συστατικά: εκχύλισμα μαύρου σκόρδου, εκχύλισμα γουασάμπι, υγραντική ουσία σορβιτόλη, εκχύλισμα κουρκουμά, μαλτοδεξτρίνη, υλικό επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, γλυκερίνη), φυτικά λιπαρά από ελαιοκράμβη, διοξείδιο του πυριτίου, αντισυσσωματικός παράγοντας άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, νερό, έλαιο καρύδας

Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε 2 φορές την ημέρα 1 δισκίο με λίγο νερό ή άλλο υγρό.

 

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777


 Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Σημ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤ.ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ(μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή-τραπεζική κατάθεση-μετρητοίς )

Προσωπική Παραλαβή της παραγγελίας σας από τα γραφεία μας  :

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pharmacy-care.gr .Έχετε δυνατότητα να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα. Επίσης μπορείτε όταν κάνετε την παραγγελία σας στο δικτυακό μας κατάστημα να πληρώσετε μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ή ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από τα γραφεία μας στην 2ας Νοεμβρίου 127 - Βασσάνη 29 – Τ.Κ. 38333 – Βόλος. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ.κέντρο 24210 38774

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5610 014379 887

IBAN: GR04 0172 6100 0056 1001 4379 887

TΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ: 201 656 563 88

ΙΒΑΝ: GR100 1102 0100 000 201 656 563 88

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA: 3110 0210 1077 853

ΙΒΑΝ: GR29 0140 3110 3110 0210 1077 853

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:
IBAN: GR0702607270000990102765862

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο sales@pharmacy-care.gr . Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Παραγγελίες που επιλέγεται τρόπος πληρωμής ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε περίπτωση που η κατάθεση δεν γίνει εντός 3 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Σχετικά προϊόντα

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του pharmacy-care.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

6 λόγοι που μας εμπιστεύονται 6
λόγοι που μας εμπιστεύονται
Περισσότερα
Pharmacy Care Newsletter

Εγγραφείτε στην ενημερωτική λίστα μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας

Κάντε εγγραφή

* υποχρεωτικά πεδία

Το Pharmacy-Care θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τις ενημερώσεις που θέλετε να σας στέλνουμε μέσω email:

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@pharmacy-care.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου παρακαλούμε πατήστε εδώ. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

ΕΧΤRΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!